Fake Richard Mille
The particular pushpin may be the solution (that's a fundamental part of ensuring that fake richard mille a wristwatch can be water resistant) since it makes certain resistance as well as security towards shocks.
JAR Architecture | The property is a semidetached house located on a…

JAR Architecture

Plas Huan

The property is a semidetached house located on a headland in Rhoscolyn. It’s a typical croglofft cottage which are common on the island. A flat roof extension was added at some point, which does take away from what character it does have. The existing cottage was quite small with only two bedrooms at first floor and a single bathroom at ground floor next to the kitchen.

We were asked to undertake a full renovation and create a 4-bedroom dwelling, with plenty of room for the family and guests. We undertook a full building survey and commissioned a topographical survey to be undertaken to ascertain external floor levels. Once we had all this information, we drafted a number of schemes for review. The client liked the idea of keeping a large snug at ground floor with log burner and moving the kitchen/dining to the first-floor new extension. This also enabled us to provide first floor balconies off the living spaces to enjoy the view out to South Stack and Rhoscolyn bay, a 180 degree aspect. Another benefit of moving the living spaces to the first floor is the ability to flood the area with natural daylight through skylights, large dormers or apex windows. Light and ventilation are key considerations when designing the layout of any house.

On the exterior of the new extension we used timber cladding and slate to create some interest in the vertical and horizontal sections, the cladding also helped the structure blend into the slate roof better at first floor level.

To help with the design process and Anglesey planning understanding the scheme, we produced 3D Visuals so it was very clear how the old and the new building were going to interact with each other. These always help when submitting a planning application that is quite ambitious and no doubt out of the comfort zone of the planning authority.

Project Details

Location:

Anglesey

Project Type:

Renovation